ONLINE údálost: Bezpečné zhodnocení v době krizové

17. 11. 2020

Pandemie chřipky COVID19 zasáhla všechny sféry ekonomiky. Až na výjimky snad neexistuje oblast, které by se současná situace nedotkla. I přes to se akcie jednotlivých firem řítí raketovou rychlostí nahoru a dosahují tak historických výšin. Akcie už dávno nejsou spojené s reálnou hodnotou jednotlivých společností. Institutce tisknou víc a víc ničím nepodložených peněz. Státy se zadlužují skokovým tempem. Přesně tyto ukazatele v minulosti předcházely krizím. Jste na krizi připraveni?

Setkání v XIXOIO

Jak mohu zhodnotit to, co jsem si naspořil?

Prostřednictvím digitálních aktiv, tokenů. Že o nich slyšíte poprvé? Nevadí. Je to nový způsob investování, ktery je zajímavý pro svůj mimořádný růst. Česká společnost XIXOIO dává českým a slovenským firmám možnost získat potřebný kapitál. Každému z nás umožní získat podíl na úspěchu těchto společností. Bavíme se ovšem o reálné hodnotě firem, ne těch uměle vyhnaných.

Potřebuji statisíce, abych mohl bezpečně zhodnotit své peníze?

Ne, každý z nás nemá na svém účtu investiční milion k dobru. Existuje možnost, jak zhodnotit své peníze, i když máte odloženo například deset tisíc korun. Ať už vám jde o uložení prostředků v této turbulentní době nebo o zhodnocení financí s mnohem lepšími úroky, než na které byste dosáhli s produkty, které vám nabídnou v bance.

Bezpečnost především

Vše je chráněno bezpečnostními prvky prostřednictvím systému XIXOIO. Tyto prvky známe i z tradičního finančního světa. V systému XIXOIO se navíc vše transparentně zapíše na decentralizovanou databázi, kterou nikdy nikdo nesmaže. Na Blockchain. Můžete si být jistí, že i v nadcházející krizi budou vaše finance chráněny. Vždy budete vlastnit důkaz, že jste své finance investovali. Navíc o nich budete mít absolutní přehled, díky přehledné webové aplikaci.

ONLINE SETKÁNÍ S XIXOIO

Setkejte se s lídry XIXOIO, položte jim otázky, zjistěte, že možnost investovat nebyla nikdy jednodušší, že právo podílet se na úspěchu českých společností náleží každému z nás, že správný čas je právě teď. Buďte u toho jako první, využijte veškerých výhod tohoto systému. Vše, co k tomu potřebujete, je počítač, internet a pár kliků.

Kdy?

Čtvrtek 19.11.2020 v 18:00

Kde?

Facebookové vysílání, nebo ZOOM aplikace

Jak?

Stačí se registrovat zde. Odkaz na připojení i připomenutí vysílání dostanete emailem

Budeme se na vás těšit. Čeká vás téměř hodina zajímavostí ze světa budoucnosti. Necelá hodina, díky které bezpečně zhodnotíte to, co jste si poctivě vydělali.