Jsi má jediná naděje, report z workshopu - "Můj privátní důchod X"

27. 1. 2020

You're my only hope (jsi má jediná naděje), byl podtitulek v pořadí již druhého workshopu, věnovaného privátnímu důchodu na blockchainu. V nově rekonstruovaných prostorách společnosti XIXOIO bylo, pod záštitou Krypto-bankovní asociace BACCA, představeno funkční řešení v podobě privátního důchodu pro generaci X.

You are my only hope

Každý Čech a Slovák získává příležitost podílet se na této významné inovaci. Součástí programu byla prezentace celonárodní kampaně s názvem Česko-Slovenská Tokenizace. Atmosféru akce umocnil hudební doprovod od Musica Festiva di Praga a nechyběl také chutný raut. Výtěžek ze vstupného šel na konto nadace Kapka naděje.

Program workshopu začal v 10:00. Obchodní ředitel holdingu XIXOIO, pan Ing. Michal Šrubař, MBA, informoval všechny účastníky o harmonogramu workshopu a následně uvedl prezidenta BACCA a CEO XIXOIO, pana Richarda Watzke.

První část prezentace se věnovala demografickým faktům, analytickým zjištěním a výsledkům, které vzešly z primárních výzkumů zaměřených na důchody. Jejich dopad na silnou generaci Husákových dětí je alarmující.

Pro X na důchody nebude

Zjištěná data, dle očekávání, potvrdila, že na důchody, zejména s aktuálním ohledem na nástup silných ročníků do důchodu, není a v budoucnosti nebude dostatek prostředků. V návaznosti na toto téma byly představeny sliby politiků, ze kterých jasně vyplývá, že jejich plytké „řeči“ tento současný stav jen těžko změní.

Poté byl prezentován úspěšně realizovaný projekt, který v České republice získal financování tzv. tokenizací. Tokenizace napřímo propojuje projekt a investora, přičemž významně šetří náklady, jak na straně investorů, tak na straně zákazníků.

Další část prezentace se věnovala legislativě, autorskému právu a regulatorním povinnostem s tokenizací spojených. Účastníci se dozvěděli o situaci jak v zahraničí, tak v Čechách a na Slovensku, a to zejména v návaznosti na tokeny.

Hlavní část prezentace se pak věnovala konkrétní příležitosti tokenizace, zejména byl zmiňován růst hodnotových aktiv s touto tokenizací spojený. Zmíněny byly indexy IKR (Investicita, Komperiklita, Rating) a to s ohledem na zodpovědnost, spoluúčast a sledování financovaných projektů.

Privátní důchod XIXOIO

Prostřednictvím indexů byly zodpovězeny dotazy, ze kterých jasně vyplývá, PROČ by měl stát tokenizaci podporovat/ dozorovat, a na druhé straně bylo podrobně vysvětleno, PROČ je stát zbaven možnosti tokenizaci sám úspěšně realizovat. Historická fakta poté doplnila totéž o korporacích.

Na závěr workshopu byly představeny časové milníky Česko-Slovenské Tokenizace, a to včetně celonárodní kampaně cílené na generaci X.

Představeny byly také predikce nárůstu indexů.

Bylo vysvětleno:

  • PROČ je predikce růstu tokenů až 800%
  • PROČ je tato predikce zcela reálná
  • PROČ je růst podložen reálnými aktivy
  • PROČ se na růstu podílejí Češi a Slováci

Česko-Slovenská tokenizace 2019 - 2023

Příležitost pro vytvoření vlastního privátního důchodu je tady.

Nejen proto pořádáme další, v pořadí třetí, workshop již za pár týdnů, aby si každý, kdo to se svým životem myslí vážně, mohl vyslechnout, jak se efektivně zapojit.

Další workshop se uskuteční ve školících prostorách BACCA, dne 12.3.2020.

Pokud jste Husákovo dítě, patříte do generace X. Chcete-li si v důchodu užívat, přijďte za námi, protože téma dalšího workshopu je mimořádně přínosné:

Proč se tokeny zhodnotí o 100% ročně a jaká aktiva lze nakupovat již nyní?

Název v pořadí již třetího workshopu, pořádaného krypto-bankovní asociací BACCA, podtrhuje hlavní téma:

Můj privátní důchod na blockchainu.

Na workshopu si nejprve zrekapitulujeme vše, co jsme si řekli na předchozích workshopech a následně pronikneme více do detailu.

Vezměte s sebou svou rodinu, přátele a známé, zkrátka každého, komu se hodí, nebo se bude hodit mít, ke stávajícímu státnímu důchodu i důchod vlastní, privátní.

V pořadí již třetí workshop se uskuteční ve čtvrtek, 12. března 2020. Dozvíte se:

Proč hodnota některých tokenů roste tak rychle, které tokeny jsou skutečně bezpečné, a kterým z nich se vyplatí věnovat opravdovou pozornost právě nyní?

Workshop je určen jak pro obchodníky, tak pro zájemce o privátní důchod.

Tentokrát se sejdeme v podvečer a vstupné je 299,- CZK. Workshop začíná v 18:00 hodin na adrese Švábky 2, Praha 8. Těšit se můžete na hodnotný obsah, živý hudební doprovod a občerstvení. Upozorňujeme, že počet míst je limitován.

Rezervujte si místo dokud je ještě volné..

Cena vstupenky na workshop je 399,- CZK. Celý výtěžek ze vstupného bude v plné výši zaslán na konto Nadačního fondu Kapka naděje.

Logo Kapka Naděje