Komentář Richarda Watzke: Blockchain Genesis

31. 5. 2021

Vážené dámy a pánové, rád bych v krátkosti navázal na proběhlou interní prezentaci Blockchainu Genesis, která se setkala s velkým ohlasem.

XIXOIO představuje Blockchain Genesis

Prezentaci vedl, za mého krátkého komentáře, jeden z autorů Blockchainu Genesis pan Ing. Tomáš Smetka. Na několika slajdech prezentoval metodiku, monetární politiku, systém validace, propojení private/public blockchainů a výhody kompatibility auditovatelné technologie Hyperledger od IBM a veřejné technologie Etherea. Jako důležitý point, opět za krátkého komentáře architekta XIXOIO - pana Adama Miky, představil trajektorii práce s IPCO tokeny, jež vytváří nové prostředí, které budou moci využívat jak firmy, tak tradiční autority.

V závěru byly představeny možnosti, jež nám jakožto market makerovi přináší akční škálovatelnost a plná kompatibilita s Ethereem. V lidské řeči to znamená, že vývojářům, kteří se podílí na celosvětovém růstu blockchainu Ethereum, vytvoříme klon jejich peněženek na našem Blockchainu Genesis. Do peněženek umístíme kapitál a zacílíme kampaní. Jelikož validační metodiku, nezávisle na námi vyvíjeném řešení, implementovala před několika měsíci do své technologie také nejvýznamnější burza na světě Binance (využívá 21 validátorů) je zcela jasné, že jde v oblasti získávání reputace o trend.

U nás je trend podtržen tím, že využíváme validátory z tradičního světa. Máme unikátní proces emise nativního coinu GEN a současně využíváme výhod souvisejících s kompatibilitou veřejného blockchainu Etherea a privátního blockchainu s technologií Hyperledger (využívají ji banky, velké firmy a je plně kontrolovatelná/auditovatelná).

Jde o turingovsky kompletní řešení, které však současně přináší světové prvenství hned v několika unikacích i praktické propojení do světa tradičních firem. Právě praktická využitelnost, kontrola nad bezpečností i schopnost nastavovat poplatky a současně využívat plné kompatibility s decentralizovaným prostorem veřejného Etherea činí z Blockchainu Genesis od XIXOIO prostor, který ve spojení s variabilitou IPCO platformy přináší firmám moderní nástroj sdružující obchodně-marketingové služby zaměřené na podporu růstu prosumerů (spojení “producer” – dodavatel a “consumer” - odběratel).

Tím vznikají nové obchodní modely podporující nové vnímání světa. XIXOIO je lídrem nového trendu a prvním poskytovatelem bezpečného prostředí umožňujícího zvyšovat reputaci tradičních firem na vznikajících nových trzích.

Závěrem bych rád zdůraznil, že se nám společně po dlouhých šesti letech podařil skutečný průlom. Blockchain a přechod hodnot tradičních firem na moderní decentralizované systémy je trendem. Blockchain Genesis od XIXOIO je prvním svého druhu na světě, který ve spolupráci s IPCO platformou a BlockID umožní převádět hodnoty do moderního prostředí blockchainů nejprve českým firmám a posléze firmám v dalších zemích. Dovolte mi tak poděkovat nám všem, kteří se na vývoji a růstu vědecko-exekutivního projektu XIXOIO podílíme. Je to dlouhá a náročná cesta. Je skvělé, že zrovna v této době přinášíme na trh technologické řešení, díky kterému náš národ získává výhodu.

Přejme si, aby naše řešení využívaly významné firmy a poplatky za poskytování služeb pak proudily směrem do naší překrásné České republiky k našim tokenholderům.

Díky Bohu a všemu co nás podporuje, Richard Watzke