Nedělní Token Talk uvidíte každou neděli v 18:00 na XIXOUT.COM

7. 4. 2022

Nový pořad určený výhradně pro držitele Tokenu XIX budeme vysílat pravidelně každou neděli od 18:00 na komunitní síti XIXOUT.COM. V pořadu se dozvíte aktuální informace o tom, čemu jsme věnovali čas minulý týden, čemu se budeme věnovat v týdnu budoucím a také zodpovíme všechny vaše dotazy, které můžete pokládat formou komentářů nebo je zaslat na info@xixoio.com.

Nedělní Token Talk
Pořad je určen výhradně komunitě držitelů Tokenů XIX.

V prvním dílu se mimo jiné věnujeme tématu pádu londýnské burzy LME (London Metal Exchange), který zapříčinil enormní růst ceny niklu. Ve videu si povíme, jak jedna z nejvýznamnějších světových komoditních burz na tuto situaci reagovala a co všechno tato reakce ovlivní. Současně se dozvíte více o likviditě, integraci burzy, nových produktů a růstu spojeného s vývojem i plánem rozvoje pro příští období.

Nedělní Token Talk vysíláme na komunitní síti XIXOUT.COM, která je součástí ekosystému XIXOIO. Komunitní síť XIXOUT.COM umožňuje firmám distribuovat obsah podle toho, jakou úroveň zabezpečení si u příspěvků zvolí. Mohou obsah poskytovat celé komunitě na XIXOUT nebo například jen držitelům svého vlastního firemního tokenu. Důležité informace tak získají jen ti, kteří drží tokeny té které firmy, jež tyto informace poskytuje.

Dochází tak k distribuci obsahu pouze a jen k té části komunity, která drží tokeny konkrétní firmy. Protože informace, data a hodnoty jsou pro firmy klíčové, důležitý je tedy způsob, jakým je s těmito informacemi v dnešní době nakládáno. XIXOIO je ekosystém, který firmám umožňuje získat vlastní firemní digitální token, díky kterému bezpečně vstoupí na Blockchain Genesis, potažmo na další blockchainy a DLT systémy.

XIXOUT.COM ukládá data tak, aby o ně firma nikdy nepřišla a nemohla být ani jinak v jejich užívání v budoucnu nikým a ničím omezena. Například k ukládání video obsahu využívá řešení TOKEVIZE.

Tokevize
Tokevize funguje na technologiích Interplanetárního Systému Souborů (IPFS) a blockchainu Ethereum, neboli tzv. DLT (technologii distribuovaných záznamů). DLT, oproti ukládání záznamů v jedné centrální databázi, distribuuje kopie videopořadů firem využívajících řešení XIXOUT.COM mezi širokou síť uživatelů chráněnou vzájemnou společenskou shodou, která nevyžaduje centrální autoritu.

Jelikož u tohoto řešení chybí centrální autorita, není na ni možné vyvíjet nátlak s cílem video materiál jakékoliv konkrétní firmy smazat. Veškerá majetková, autorská a správcovská práva tak zůstávají výhradně těm, kteří od videí drží privátní klíče. Fungování Tokevize ve spolupráci s Komunitní sítí XIXOUT.COM si můžete vyzkoušet již tuto neděli v 18:00 hodin u sledování prvního dílu Nedělního Token Talku.

Odkaz na sledování nového pořadu určeného komunitě držitelů Tokenů XIX vám pošleme emailem.

Vaše XIXOIO.