Podzimní kampaň XIXOIO v režii Future Bakery

3. 11. 2021

Po několika letech vývoje a testování jsme dospěli do fáze, kdy je třeba o našem Blockchain Bankovním Ekosystému dát vědět široké veřejnosti. V XIXOIO děláme vše poctivě a na 100 %, proto jsme oslovili ty nejlepší na trhu, a nakonec jsme si plácli s agenturou Future Bakery, která zajistila strategii a přípravu celé kampaně.

Podzimní kampaň XIXOIO v režii Future Bakery

Její příprava nám zabrala dlouhé měsíce, protože vysvětlit celou komplexitu našeho ekosystému v minutovém TV spotu není rozhodně lehké. Nakonec jsme ale společně s agenturou dospěli k závěru, že hlavním leitmotivem podzimní kampaně bude zpráva z budoucnosti. Netvoříme totiž nic menšího, než ekosystém s horizontem výstavby do roku 2027, který má ambici transformovat ekonomiku v tokenomiku.

Manifesto XIXOIO

„Představujeme technologii a ekosystém, který s největší pravděpodobností výrazně ovlivní to, jak budeme v budoucnu fungovat. Představy o vlastní budoucnosti jsou však vždy subjektivní, proto jsme se vyvarovali jakékoliv snaze o její znázornění. Naopak jsme se zaměřili na vlastnosti a emoce, důležité pro správné naladění se na budoucnost a vše, co nás čeká. V kontextu současného stavu společnosti a šířící se krize důvěry. Technologie blockchain, o které s nadsázkou říkáme, že je ‚férovější než člověk‘, má ambici nám v této krizi pomoci,“ říká samotná agentura Future Bakery.

Sebedůvěra. Tím to všechno v roce 2021 začalo - XIXOIO.cz Neztratit víru v sebe. V listopadu 2021 to bylo těžké - XIXOIO.cz Technologie férovější než člověk. V roce 2021 tomu věřilo jen pár z nás - XIXOIO.cz Touha po svobodě. S ní to v listopadu 2021 všechno začalo - XIXOIO.cz

Kampaň můžete vidět od 25. října na TV Nova a dalších stanicích, v pražské MHD, na billboardech i v online prostředí. V úvodní části kampaně se zaměřujeme na popularizaci tématu blockchainu obecně a představení konceptu, který v této nejisté době přináší lidem perspektivu související s možností využití růstu na novém technologickém trhu. Navazující část kampaně je zacílena na výkon. Webové stránky kampaně naleznete ZDE: www.xixoio.cz