Videa z workshopu pro obchodníky o kryptoaktivech a pozvánka na další akci

24. 1. 2020

Ve čtvrtek 23. 1. 2020 se uskutečnil historicky první praktický workshop pro obchodníky, cíleně zaměřený na témata spojená s prodejem, dnes mimořádně žádaných, hodnotových kryptoaktiv. Workshopu se zúčastnila řada významných odborníků. Hovořilo se o kryptotechnologiích, trendech, obchodování, regulacích, příležitostech i riziku. Součástí workshopu bylo praktické představení první verze aplikace, která propojuje firmy s investory, s obchodníky, bankami, auditory, regulátorem a státem.

Workshop o kryptoaktivech

“Pokud se nestydíte za první verzi vašeho projektu, pak jste ho rozjeli pozdě.”

— REID HOFFMAN —

První vstup se uskutečnil formou dialogu, který vedl prezident krypto-bankovní asociace a CEO XIXOIO, pan Richard Watzke, s tiskovou mluvčí asociace BACCA, paní Ivou Špačkovou.

Na úvodní okno svou přednáškou navázala naše přední kapacita na kryptotechnologie, pan doktor Lánský. Obsahově se zaměřil na výhody a příležitosti spojené s celosvětovým trendem reagujícím na nutnost převodu hodnot na transparentní blockchainy, a současně se soustředil na bezpečnost, rizika a potřeby s trendem vznikající. Doktor Lánský se zmínil o regulaci a metodice školení. Školení připravil ve spolupráci s naší asociací a přední kapacitou na podnikovou ekonomiku, panem doktorem Marešem. Cílem školení je vzdělávat v oboru kryptotechnologií nejen obchodníky, ale také odbornou a širokou veřejnost. Výsledky testů jsou zaznamenávány na blockchain.

Na přednášku doktora Lánského elegantně navázal pan Michal Šrubař, který je obchodním ředitelem společnosti XIXOIO. Na workshopu prezentoval konkrétní řešení ve formě aplikace s pracovním názvem: "Sociální síť pro firmy, Justice 2.0". Nejprve prezentoval důvody, které vysvětlují, proč vlastně takové řešení v naší zemi vůbec vzniká. Soustředil se na výhody, které firmám přináší tokenizace, konkrétně pak na navázání růstu projektových hodnot na investiční kapitál prostřednictvím digitálního tokenu. Následně provedl účastníky workshopu strukturou aplikace, obchodním modelem a funkčními principy odměňování. V závěru odpovídal, společně s panem Watzke, na otázky.

Příjemným osvěžením workshopu byla přednáška pana Jiřího Machalického. Jiří Machalický je významným investorem celé řady projektů. Jelikož se jedná o ryze konzervativního investora, bylo velmi zajímavé vyslechnout si jeho příběh a důvody, které jej vedly k tomu, že investoval do čistě digitálního projektu. Workshop Digitální aktiva v praxi je první ze série vzdělávacích aktivit plánovaných asociací BACCA na tento rok. Vzhledem k neustále se rozvíjejícímu trhu kryptotechnologií, nárůstu využívání chytrých zařízení a služeb s nimi souvisejících, je tento trend mimořádně přínosné sledovat.

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

Workshop o kryptoaktivech

A téma dalšího workshopu?

“Můj privátní důchod na blockchainu” je téma v pořadí druhého workshopu, který se uskuteční již ve čtvrtek 27. února 2020. Tentokrát se zaměříme na konkrétní problematiku týkající se každého z nás. Privátní důchod je důležité téma a blockchain mimořádná příležitost. Budeme si povídat o tom jak si privátní důchod vytvoříte, představíme si nástroje, které k tomu využijete a postupy, jež vám umožní s nástroji prakticky pracovat. Těšit se tak můžete na den plný akce, zajímavých osobností a hodnotných informací. Workshop je určen jak pro obchodníky, tak pro zájemce o privátní důchod. Počet míst je limitován.

Logo Kapka Naděje

Cena vstupenky na workshop je 399,- CZK. Celý výtěžek ze vstupného bude v plné výši zaslán na konto Nadačního fondu Kapka naděje.