Vzdělání je cestou k úspěchu

24. 6. 2021

Ačkoliv se svět obchodu a financí vyvíjí rychlostí až překotnou, některé věci zůstávají stejné. Například to, že pro řadu lidí bude první setkání se společností XIXOIO probíhat prostřednictvím obchodního zástupce. Reprezentanta naší firmy, jehož úkolem bude seznámit klienty přehledným způsobem s principy tokenizace.

Vzděláváme obchodníky

Snažíme se proto, aby naši obchodní zástupci mohli počítat s nepřetržitou a účinnou podporou. Jejím základem je vlastní vzdělávací platforma, která obsahuje všechny aktuální informace, potřebné studijní materiály a odbornou literaturu. Nedílnou součástí Akademie XIXOIO jsou také prezentace, výuková videa a odkazy na zajímavé články. Nově se obchodní zástupci mohou účastnit pravidelných odborných webinářů, zaměřených na využití blockchainu v naší technologii, užívání smart contractů v procesu tokenizace a mnoho dalších informací, které potom mohou předávat svým klientům.

Nesoustředíme se pouze na předávání informací, ale především na ověření nabytých znalostí. K tomu využíváme systém certifikace, rozdělený do dvou stupňů. Certifikační systém jsme vyvinuli ve spolupráci s doktorem RNDr. Janem Lánským, PhD., vysokoškolským pedagogem a expertem na kryptoměny a doktorem Ing. Davidem Marešem, M.B.A., Ph.D., odborníkem na podnikové finance. I. stupeň je důležité absolvovat v rámci adaptace do prostředí XIXOIO. II. stupeň pak tyto odborné znalosti dále prohlubuje. Vzdělávací platforma již prošla řadou aktualizací a vylepšení a v přípravě je také moderní nové řešení. Úpravy stávajícího však probíhají na pravidelné bázi, aby byla neustále užitečným nástrojem podpory.

Abyste se stali úspěšným obchodním zástupcem společnosti XIXOIO, stačí vám pouze otevřená mysl a zájem o současné trendy, vše ostatní vás naučíme. Pojďte s námi měnit budoucnost. I tu vaši.