XIXOIO exkluzivně představilo národní marketingovou kampaň, rozběhne se na podzim

30. 7. 2021

Vysoce očekávané setkání se společností XIXOIO se uskutečnilo 28. července v moderních eventových prostorách Spojka Events v samém srdci pražského Karlína. Návštěvníci akce jako zcela první v republice dostali možnost blíže poznat chystanou marketingovou kampaň, která si klade za cíl v následujících měsících oslovit miliony Čechů. Večerem provázel moderátor Filip Horký, bývalý novinář a současný šéf produktu v Livesport News.

XIXOIO představilo národní kampaň

Podnikatel, vizionář, předseda představenstva XIXOIO a.s. a hostitel celé konference Richard Watzke v rámci setkání připravil program plný zajímavých i užitečných informací o současných aktivitách a plánech projektu, a to společně s exkluzivní prezentací nové národní marketingové kampaně. On sám se chopil úvodního slova a všechny přítomné vřele přivítal, podělil se o aktuální vývoj událostí ve firmě a také připomněl, za jakých okolností XIXOIO vzniklo a co jeho samotného nejvíce motivuje k práci na tomto finančním ekosystému budoucnosti.

Druhý blok večera patřil lichtenštejnskému právníkovi, softwarovému developerovi a autorovi mnoha odborných publikací, Thomasovi Nägelemu, který se bohužel nemohl zúčastnit osobně. I tak prostřednictvím edukativní videoprezentace velice názorně vysvětlil důležitost regulací inovativních projektů v rámci blockchainové technologie. Sám Nägele byl členem pracovní vládní skupiny, která v Lichtenštejnsku vypracovala zákon TVTG, známý také jako zákon o blockchainu. Ten je v zemi platný od 1. ledna roku 2020 a představuje inspiraci pro další evropské i světové státy, které chtějí blockchainovým technologiím dát funkční právní rámec. Thomasovu videoprezentaci můžete shlédnout na webových stránkách.

Petr Kubačka na setkání s XIXOIO

Na téma regulace sektoru navázal i Petr Kubačka, další řečník v pořadí. Nový obchodní ředitel XIXOIO vyzdvihnul problematiku regulace oboru a ocenil zásluhy svého předřečníka, jehož práce na lichtenštejnském zákonu by se podle Kubačky mohla stát solidním základem pro nastavení právních rámců i v České republice. Druhým tématem, kterému se Kubačka ve své prezentaci věnoval, byla edukace v nových technologiích, jakou je právě třeba blockchain. XIXOIO proto v rámci spolupráce s předními odborníky na téma kryptotechnologie připravilo certifikovaný vzdělávací kurz, kterým si prochází nejen každý obchodník pracující ve firmě, ale také všichni zaměstnanci. Školení v rámci této vzdělávací akademie má tři úrovně dle obtížnosti a komplexnosti probíraných témat a zaměřuje se kromě blockchainu a tokenizace také na oblast financí a podnikové ekonomiky. Do budoucna XIXOIO plánuje tuto možnost vzdělávání zpřístupnit i svým klientům, kteří si chtějí v tomto odvětví rozšířit znalosti.

Tomáš Smetka na setkání s XIXOIO

Posledního prezentačního bloku první části konference se zhostil IT profesionál a blockchainový vizionář Tomáš Smetka. Jeho ústředním tématem byl Blockchain Genesis, vlastní blockchainová technologie, která je základním kamenem celého Ekosystému XIXOIO. V této spojitosti došlo také na vysvětlení blockchainového algoritmu Proof of Authority (PoA), který jako “stake” nevyužívá finanční prostředky, jak je tomu zvykem v Proof of Stake (PoS), ale identitu a reputaci validátorů transakcí. Je tak ideální volbou do businessového modelu společnosti XIXOIO, která si na reputaci výrazně zakládá.

Petr Topinka na setkání XIXOIO

Hned po přestávce zaujal místo na pódiu marketingový stratég Petr Topinka, jehož 30 let zkušeností z několika desítek různých trhů a oborů se nyní promítá právě do kampaně XIXOIO. Tato kampaň bude stěžejním nástrojem k představení produktů a možností jejich využití širší společnosti. Topinka během svého vystoupení zdůraznil důležitost moderních technologií a jejich nezpochybnitelnou roli v novém digitálním věku. Podle něj jsou budoucností, která je již tady. “Mohou být technologie důvěryhodnější než člověk?” To je podle něj klíčovou otázkou, kterou si v dnešní době musíme pokládat. Lidé totiž podle hlavního stratéga neztratili důvěru pouze ve stát a instituce, ale především i v sebe samotné. A právě moderní technologie nám tuto důvěru mohou konečně navrátit zpět. Topinka na závěr svého bloku nastínil obdivuhodný rozsah celé chystané marketingové kampaně. Ta bude zahrnovat televizní spoty, billboardy a samozřejmě online i tištěnou formu reklamy v nejčtenějších médiích v zemi.

XIXOIO - technologie férovější než člověk

Poté už přišel na řadu zlatý hřeb večera v podobě nového reklamního spotu. Zhruba minutový videoklip, který se na podzim roku 2021 dostane prakticky do každé domácnosti v celé České republice, sklidil hlasitý potlesk a ovace. Nejeden divák sledoval podzimní spot se zatajeným dechem, a jak někteří z nich pak zmínili v debatě, která následovala po samotné prezentaci, kampaň zcela jistě v lidech vyvolá AHA moment.

Na závěr se před nadšené publikum znovu postavil Richard Watzke, poděkoval za nadstandardní účast a vyjádřil svou vděčnost všem, kteří se na projektu podílejí a chtějí společně s XIXOIO vkročit do budoucnosti tou správnou nohou.

Celá konference se nesla v příjemné a přátelské atmosféře, pozitivní naladění všech prezentujících se hned na začátku přeneslo i na diváky, kteří pak během jednotlivých vystoupení poskytovali zpětnou vazbu. Pokud jste zmeškali tuto jedinečnou příležitost být u toho, sledujte webové stránky, nebo nám na sebe nechte kontakt a my vás budeme informovat o dalších akcích, které pro Vás XIXOIO v příštích měsících chystá. Kontakt můžete zanechat ZDE.