XIXOIO představuje vzdělávací platformu kryptoakademie.cz

5. 11. 2021

Kryptoměny, kryptografie, IPCO, Tokeny a tokenizace, Blockchain bankovní ekosystém. Pro spoustu lidí to může znít jako sci-fi, přestože je to budoucnost české ekonomiky a finančního světa.

XIXOIO představuje vzdělávací platformu kryptoakademie.cz

Schopnost orientovat se v kryptosvětě a fakt, že tomu prostě rozumíte, bude jednou z klíčových dovedností pro úspěšné podnikání a fungování v příštích letech. Troufáme si tvrdit, že to bude rozhodující dovednost nejen ve světě financí, ale i při hledání běžné práce. Internet se plní spoustou informací o kryptoměnách, blockchainu, tokenizaci a NFT, ale vyznat se v tom je už složitější. Proto jsme pro odbornou, ale i širokou veřejnost vytvořili ucelenou platformu Kryptoakademie, kde se problematice věnujeme od A po Z ve spolupráci s matematikem Janem Lánským.

RNDr. Jan Lánský, Ph.D., který vystudoval Matematicko-fyzikální fakultu Univerzity Karlovy, kde absolvoval i postgraduální studium, je hlavní tváří naší Kryptoakademie. V současné době působí jako vedoucí katedry informatiky a matematiky na fakultě ekonomických studií Vysoké školy finanční a správní. V roce 2015 zavedl výuku předmětu Technologie kryptoměn. Přeložil knihy Mastering Bitcoin a Mastering Ethereum a napsal odbornou monografii Kryptoměny. Těžko byste hledali v Česku a zřejmě i ve světě povolanějšího experta na danou problematiku.

RNDr. Jan Lánský, Ph.D.

Kryptoakademie je prvním českým vzdělávacím kurzem o kryptu s 18 lekcemi a 5,5 hodinami záznamu. Vznikla za účelem vás obohatit a vzdělat v prostředí, které je pro mnoho z vás nové. Pro obchodníky společnosti XIXOIO je zajištěno toto vzdělání zdarma a je ukončeno certifikací. Certifikace je rozdělena do tří úrovní s tím, že nejvyšší typ, Certifikace III. je završena ústní zkouškou. Pro širokou veřejnost je základní kurz dostupný za cenu 5019,- Kč. Noví tokenholdeři dostanou jako bonus k prvnímu nákupu Tokenů XIX přístup do Kryptoakademie zcela zdarma.

V Kryptoakademii nabízíme lekce se zaměřením na historii a samotný vznik kryptoměn či technologie blockchain, až po jejich předpokládanou budoucnost. V lekcích se doktor Jan Lánský zabývá i konkrétními kryptoměnami, jako je Ethereum nebo široce známý Bitcoin. Kurz věnuje pozornost chytrým kontraktům anebo třeba samotné kryptografii, což je jen pár příkladů na co se v Kryptoakademii můžete těšit. Pro ty, kteří věří v budoucnost blockchainu a kryptoměn, je Kryptoakademie ideální vzdělávací platformou, která vás posune zase o kus dál do budoucnosti. Uvidíme se v budoucnosti, ve kterou věříme.

www.kryptoakademie.cz