XIXOIO zavádí nový CRM systém od Creatio

14. 9. 2021

XIXOIO nechce nic menšího než změnit způsob, jakým Češi uvažují. Jak uvažují nad svými financemi, hodnotami i světem kolem sebe. To není lehký úkol a nelze ho dělat napůl. Na splnění tak náročného úkolu potřebujete nejen odhodlání a kvalitní lidi kolem sebe, ale také kvalitní nástroje. Jedním z nich je CRM systém od společnosti Creatio.

XIXOIO a Creatio CRM

Po dlouhém a náročném výběrovém řízení jsme už málem podepisovali smlouvu s původním vítězem, ale nakonec jsme rozhodnutí na poslední chvíli změnili a rozhodli se pro společnost Creatio. Proč?

Z několika důvodů. Zaprvé i když je Creatio nadnárodní korporace s celosvětovou působností, tak speciálně kvůli XIXOIO lokalizuje systém do češtiny a plně CRM přizpůsobí našim potřebám. A další důvod byl ještě důležitější. Creatio má zájem na dlouhodobé a prohlubující se spolupráci, důkazem je jejich ambice stát se jedním z validátorů Blockchainu Genesis. To znamená, že to bude první mezinárodní korporace s vysokou reputací zapojená do našeho systému. A to je fakt něco!

Na co budeme CRM využívat? V současnosti máme přes 4000 uživatelů a téměř 300 obchodních zástupců, kteří s klienty komunikují. Po podzimní kampani ale tato čísla vzrostou třeba deseti, dvaceti nebo i padesátinásobně a my potřebujeme rychlý a přehledný systém, který umožní obchodním zástupcům a pracovníkům zákaznické péče komunikovat s klienty, evidovat jejich potřeby a dále jim nabízet naše produkty. Například tokeny ARTSTAQu, což bude první společnost, kterou XIXOIO bude na jaře příštího roku tokenizovat.

Creatio patří do top 5 celosvětových dodavatelů CRM systémů, mají kanceláře v 5 zemích po celém světě a tisíce spokojených klientů. Mezi ně patří jak menší fintechové startupy, tak nadnárodní korporace jako Heinz nebo Mazda.

Integrace nového CRM systému je další z nutných kroků před spuštěním celonárodní kampaně, která bude zahájena v neděli 24. 10. v hlavním vysílacím čase na TV Nova.