Z praxe: Tokenshop je zlatý důl. Jak získám licenci?

24. 1. 2021

Držet výhradní práva na prodej vysoce žádaného zboží je snem každého úspěšného obchodníka. Nejen proto jsou ta nejprestižnější místa na frekventovaných ulicích po celém světě vždy plně obsazena. Nyní však nastává doba, během které dochází ke změně.

Tokenshop je zlatý důl

XIXOIO je majitelem mezinárodní ochranné známky tokenshop registrované Úřadem EU pro duševní vlastnictví v Alicante ve Španělsku.


Investiční produkty vázané na výnosné byznysy se z běžného fyzického světa transformují do moderního světa digitálního. Dochází k výrazné změně teritoria, ve kterém jsou tyto produkty obchodovány a v souvislosti s tím se logicky mění i pravidla, za kterých je obchodníkům umožněn jejich prodej. Díky pandemii si zvykáme na konzumování služeb online. Běžné procesy se mění na digitální.

S tím se ruku v ruce vyvíjejí také systémy. Zjednodušují se aplikace a přecházejí do nových prostředí. Jednou z důležitých aplikací je Blockchain. Je transparentní, decentralizovaný a hlavně nefalzifikovatelný. Díky němu dostává ukládání dat nový rozměr.

Posouvá se hranice mezi poskytovatelem a uživatelem služeb. Z poskytovatele (producer) a uživatele (consumer) se stává nový ekonomický typ, který nazýváme prosumer. Prosumer je výrobcem služby (poskytovatel služby) a zároveň je i jejím spotřebitelem.

Pavel Kysilka, v minulosti dlouholetý generální ředitel největší komerční banky ve státě, České Spořitelny, napsal v roce 2017 o novém ekonomickém typu Prosumer na webu 6dhub.cz:

„Aplikace typu Uber nabízejí v podstatě každému, aby si na vlastní kůži vyzkoušel taxikaření, Airbnb hoteliérství. Wikipedie dává každému šanci stát se tvůrcem výkladových hesel. Na internetu může každý prostřednictvím textu nebo videí působit jako učitel, poradce, marketér oblíbené značky, recenzent, spisovatel, novinář, kouč. Sociální média a sdílení osobních dat umožňují zakládat pojistné kluby. Crowdfundingové platformy umožňují stát se finančníkem. Instagram nám nabízí roli fotografa, YouTube roli scénaristy, režiséra, kameramana nebo nové celebrity – youtubera.“

Tokenshop

Tokenshop znamená kamenný showroom, online aplikaci a virtuální realitu. To vše provozované pod master licencí XIXOIO.


Už brzy nabídne technologie blockchainu možnost každému z nás dodávat energii ze solárních panelů na střeše vlastního domu do lokální sítě, směňovat jakékoliv věci, používat měnu, která není z dílny centrálních bank. 3D aplikace a tiskárny nám umožňují přenést výrobu domácích potřeb, hraček, zdravotních pomůcek, jídla, stavebnin, oblečení, náhradních dílů či dekoračních a užitkových předmětů z výrobních fabrik do obýváku – a navíc tohle všechno podle individuálních parametrů, přání a designu.

Děje se to, aniž bychom museli být zaměstnanci taxislužby, hotelu, encyklopedického týmu, školy, ateliéru, pojišťovny, banky, výrobní firmy, elektrárny…

Digitální věk nám nabízí neuvěřitelnou škálu rolí, díky kterým si můžeme všechno snadno vyzkoušet, rozvíjet se a nabízet veřejnosti své vlohy a talent. Digitalizace do toho všeho velmi efektivně šetří čas a energii, kterou mohou miliony lidí uplatnit produktivně při tvorbě, distribuci a užívání bohatství.

Uběhly pouhé čtyři roky a to, co Pavel Kysilka predikoval v roce 2017, se nyní začíná naplňovat. Prosumer je pojem, který je v trendu.

Interiér kamenných tokenshopů

Interiér kamenných tokenshopů využívá přírodní barvy a prvky doplněné o příjemnou atmosféru, která v nás vyvolává pocit bezpečí. Cítíme se tedy tak, jako bychom seděli doma v obývacím pokoji.

Trend Prosumer je příležitostí nového třicetiletí nejen pro obchodníky

Abyste se stali Prosumery a mohli cenná aktiva ukládat digitálně na blockchain, hodí se vám digitální systém, který to umožňuje.

Průkopníkem nového trendu je česká akciová společnost XIXOIO, která takový systém vyvíjí. Aby mohla vývoj efektivně zafinancovat, rozhodla se využít nový systém jako první a vydala token.

Token není digitální měna ani akcie, ale chytré a jednoduché spojení jejich výhod. Můžete si ho představit jako digitalizovanou akcii, která je obdobně jako digitální měna uložena právě v již zmíněné transparentní, decentralizované a bezpečné databázi blockchain, což zcela vylučuje možnost účelového zkreslení její reálné hodnoty.

Díky digitalizaci mohou Prosumeři sledovat prakticky online svůj vklad, jeho převtělení do finálního produktu, cestu k zákazníkovi a nakonec i návratnost na vlastní účet v podobě podílu na zisku. Podobně jako vklad je možné online sledovat také výši obchodních provizí. Díky transparentní technologii se provize obchodníkům zapisují okamžitě poté, co zákazník token zaplatí.

Modul sociální sítě pro tokenshopy

Modul sociální sítě umožní obchodníkům a klientům komunikovat v tokenshopu nově také ve virtuální a rozšířené realitě.

Nevadí, že neprší, hlavně, když kape digitálně

Míru rizika vkladu si Prosumeři volí sami v závislosti na tom, v jaké fázi do projektu vstupují. V každém případě můžete jako Prosumer digitálně profitovat hned třemi způsoby – průběžně, jako akcionář inkasující dividendy, následným prodejem zhodnoceného tokenu nebo jako Tokenmaker, který s tokeny přímo obchoduje.

Nejvyšší licence pouze pro 90 nejschopnějších Tokenmakerů v zemi

Pro nejschopnější Tokenmakery v zemi má XIXOIO připraven unikátní program národních licencí tokenshop. Tokenshop znamená kamenný showroom, online aplikaci a virtuální realitu, to vše provozované pod master licencí digitálního systému XIXOIO. Interiér kamenných tokenshopů využívá přírodní barvy a prvky doplněné o příjemnou atmosféru, která v nás vyvolává pocit bezpečí. Cítíme se tedy tak, jako bychom seděli doma v obývacím pokoji.

Modul sociální sítě také nově umožní Tokenmakerům i Prosumerům komunikovat v tokenshopu ve virtuální a rozšířené realitě.

Prezentace ve virtuální realitě umožňuje Tokenmakerům, kteří uvádějí nové digitální tokeny na trh, zaujmout velkou část publika Prosumerů, a to aniž by opustili pohodlí svých kanceláří či obývacích pokojů při homeoffice.

Prezentace ve virtuální realitě umožňuje Tokenmakerům

Prezentace ve virtuální realitě umožňuje Tokenmakerům, kteří uvádějí nové digitální tokeny na trh, zaujmout velkou část publika Prosumerů.


Počet národních licencí tokenshop od XIXOIO je striktně omezen a jeho získání podléhá transparentním obchodním pravidlům.

Chcete-li se podílet na růstu nového trendu spojeného s moderním obchodováním s digitálními tokeny a získat licenci tokenshop, jednejte okamžitě. Využijte příležitost nového trendu a registrujte se hned teď ZDE.