Z tisku: Příležitost zhodnocení, která by neměla uniknout pozornosti českých patriotů

2. 3. 2021

Když hledáme zajímavou možnost zhodnocení financí a zajištění pasivního příjmu, jde čistě o racionální rozhodnutí. Emoce, jako je národní hrdost, nejspíš půjde stranou. Přesto v následujících řádcích zabrnkáme na strunu nejednomu patriotovi. Každý z argumentů, proč vložit peníze do českého projektu XIXOIO, je ovšem podložen racionálními fakty.

Příležitost zhodnocení, která by neměla uniknout pozornosti

Přestože se na projektu XIXOIO pracuje řadu let, široké veřejnosti byl představen relativně nedávno, proto neuškodí stručné shrnutí, co je jeho podstatou. Jedná se o zcela unikátní propojení dvou světů, světa byznysu a světa privátních vkladů. Kdokoli z nás tak může vložit peníze do konkrétního projektu a získat podíl na jeho úspěchu. A to již od 10 000 Kč. Zbystřit by měli především ti, kteří hledají příležitost se zajímavým potenciálem zhodnocení, přitom své peníze chtějí mít maximálně pod kontrolou.

Důvěra v české hlavy

Možná sami znáte řadu úspěšných Čechů, kteří se prosadili na prestižních pozicích nebo prodali své poměrně mladé firmy renomovaným společnostem za astronomické sumy. Jsme známí svou schopností improvizovat a přizpůsobovat se nové situaci, což zejména ve světě nových technologií, kde je změna jedinou jistotou, skýtá značnou výhodu. Využít toho můžete i vy, aniž byste sami začali podnikat. Podstatou XIXOIO totiž je, že peníze vkládáte přímo do projektu české firmy. Bez prostředníka, přesto za odborného dohledu. Nejde přitom o nějaký ekonomický experiment ale velice chytré spojení toho, co běžně funguje u tradičních nástrojů finančního trhu.

Co je doma, to se počítá

Jsme národem zahrádkářů, proto dovolte malý příměr. Když investujete peníze do sadby, chcete mít budoucí úrodu pod kontrolou. Nejlépe přímo pod okny, abyste mohli reagovat, když povadnou listy suchem nebo je začne okusovat nenasytná housenka. S penězi by to mělo být podobné. XIXOIO je česká firma s jasnou majetkovou strukturou, takže své peníze neposíláte někam „za kopec“, kde vám zmizí z dohledu. Do projektu se uvolňují postupně v závislosti na plnění dílčích realizačních kroků a díky online aplikaci v českém jazyce máte o svém vkladu přehled doslova nonstop.

XIXOIO zná Čechy i jejich motivace

Zakladatelé a manažeři XIXOIO jsou v převážné většině Češi a jejich detailní znalost zdejšího prostředí se odráží také v nastavení projektu. Na jedné straně věří ve schopnosti českých podnikatelů, kterým chybí kapitál na pružné financování projektů, na straně druhé vnímají poptávku veřejnosti po zajímavém, přitom snadném zhodnocení finančních prostředků. XIXOIO tyto dva dosud samostatné světy propojuje a přes svůj český původ se netají globálními ambicemi. Pokud hledáte zajímavou možnost, jak si zajistit pasivní příjem pro své koníčky, dovolené, zkrátka příjemnější život, zaregistrujte se zde