Z tisku: Za pouhých 10 000 Kč můžete získat podíl na zisku společnosti

10. 2. 2021

Nemusíte vlastnit firmu, aby na váš účet pravidelně putovala část jejího zisku. Platforma XIXOIO vám umožní jednoduše vložit peníze do perspektivní společnosti a v budoucnu začít inkasovat svůj podíl na zisku. Představujeme zajímavou příležitost, jak zhodnotit volné peníze, které vám možná bez užitku leží na účtu.

Podnikání není jediná cesta k výnosům

Cesta k finanční nezávislosti může být překvapivě jednoduchá

Samozřejmě máte možnost založit vlastní firmu, prožít si její dětské nemoci, bezesné noci a možná i vlastní žaludeční vředy v naději, že jednoho dne splatíte dluhy a začnete konečně vydělávat. Ale nabízí se jednoduchá otázka: Proč? Na strastiplné cestě k finanční svobodě a nezávislosti totiž nyní existuje nová zajímavá zkratka. Své volné peníze můžete jednoduše vložit do nápadu někoho schopného a přenechat mu i veškeré starosti, které s rozjezdem každé firmy a každodenním konkurenčním bojem na trhu souvisí.

Vydělávat můžete hned dvakrát

Pravidelná dělba zisku je jistě zajímavá motivace, proč vložit peníze do atraktivního projektu, ale nikoliv jediná. Kromě těchto průběžných příjmů plynoucích ze ziskového hospodaření firmy totiž můžete vydělat také na zhodnocení svého vkladu v čase. Svůj vklad totiž můžete kdykoli zpeněžit a získat o tolik víc peněz, o kolik vzrostla jeho hodnota. Tato „odměna“ za vaši důvěru ve chvíli, kdy jiní ještě váhali, může být při včasném rozhodnutí opravdu zajímavá. Pokud svou šanci využijete mezi prvními, předpoklad zhodnocení je logicky mnohem vyšší než v pozdější fázi, kdy je projekt těsně před spuštěním. Ovšem i poté, kdy míra rizika klesá, můžete očekávat lepší zhodnocení vkladu, než nabízí jakýkoli spořicí účet či jiné konzervativní produkty finančního trhu.

Transparentní platforma vylučuje zneužití vkladu

Peníze vkladatelů se soustřeďují na deponovaném účtu XIXOIO, a ty uvolňuje postupně v souladu s naplněním konkrétních fází projektu. Je to podobné, jako když investujete do nemovitosti a peníze putují stavební firmě vždy až ve chvíli, kdy dostaví další patro. Zájmy drobných vkladatelů nepřímo chrání také fakt, že každý projekt je otevřen i bankám či auditorským společnostem, které mají své odborníky na posouzení projektu i kontrolu jeho vývoje.

Žádné vzdušné zámky, ale konkrétní česká společnost

V oblasti financí doporučujeme zajímat se nejen o potenciální míru zhodnocení, ale také o subjekt, který vám ho nabízí. Není totiž rozumné svěřit své poctivě vydělané peníze společnostem se sídlem kdesi v daňovém ráji a často nejasnou vlastnickou strukturou. Na rozdíl od těchto firem česká akciová společnost XIXOIO svým klientům s příkladnou otevřeností představuje nejen svou platformu a záměry, ale i konkrétní osobnosti, které za projektem stojí a zastřešují ho svým osobním nebo odborným kreditem. Více o společnosti i možnostech se dozvíte na našich stránkách.